side_banner

Nyheder

SINOTRUK gør en fremragende optræden på den 1. Hong Kong International Auto Show med sine produkter

For nylig startede den 1. Hong Kong International Auto Show i Hong Kong Convention and Exhibition Centre.For at reagere på "Made in China 2025" og bælte- og vejinitiativet og i overensstemmelse med orienteringen om at opbygge Asien-Stillehavs-bilimport- og eksportplatformen, sigter dette Auto Show på at bygge en international samarbejdsplatform for hele upstream- og downstream-industrien kæde af bilindustrien, og give muligheder for auto eksport til Kina.Mange bilvirksomheder med selvejede mærker som SINOTRUK og SAIC dukkede op på denne biludstilling.

Som et nationalt mærke for tunge lastbiler optrådte SINOTRUK howo truck på denne biludstilling med sine tre klassiske modeller såsom HOWO-T7 10X4 betonblander og T5G 4X2 lastbil udstyret med ALLISON gearkasse og tiltrak bred opmærksomhed fra deltagerne.I mellemtiden blev sådanne virksomhedsresultater som Smart Sinotruk og Smart Truck vist via videoer på Auto Show.I løbet af det tre-dages Auto Show tiltrak SINOTRUK en lind strøm af mennesker til at besøge sin pavillon og vandt mange samarbejdsaftaler og ordrer.

Under autoudstillingen afholdt handelsudviklingskontoret i Folkerepublikken Kinas handelsministerium også flere reklameaktiviteter for selvejende bilmærker.SINOTRUK (Hong Kong) InternationalInvestment Co., Ltd., som den eneste inviterede repræsentant i nationale tunge lastbilmærker, delte sine gevinster ved at udforske oversøiske markeder og sine resultater inden for uafhængig produkt-F&U under ledelse af Belt and Road Initiative med andre deltagere på Forum om selvejet mærkefremme af Kinas bilindustri.

Som vinduet til verden har Hongkong et bilmarked med modenhed, mætning og fuld konkurrence og stiller strenge krav til bilers servicevenlighed og serviceeffektivitet.I mange år har SINOTRUK forblevet nr. 1 i salgsvolumen blandt mange nationale tunge lastbilmærker i Hong Kong og har solgt næsten 600 tunge lastbiler.


Indlægstid: 11-10-2022
køb nu