itulau_fanua

Tala Fou

Taimi o le Mamalu

O le 5000th SITRAK o Mati na Ta'a'ese le Gaosiga!

I le aso mulimuli o le Kuata 1 o le 2020, o le SITRAK, le pacemaker o loli mamafa maualuga a Saina, na amatalia lona taimi mamalu - o le 5000th SITRAK o Mati na taʻavale ese mai le Vaega o Gaosiga a Hebei Jiecheng Hanrui import and Export Co., Ltd.

O le SITRAK howo truck, lea na vave ulufale atu i le maketi o loli mamafa a Saina ma iloa ai le tele o le faʻatauga e oʻo mai i le taimi nei, sa avea ma pacemaker o le taʻavale mamafa a Saina talu mai lona faʻalauiloaina i le maketi i le 2013. O le poloaiga a le SITRAK i le Kuata 1 o le 2019 na ausia le 3,000 iunite, ae o le gaosiga ma le faʻatauga o le SITRAK e oʻo atu i le 5,000 iunite ia Mati.E le gata i lea, o loʻo tumau pea le tele o poloaiga ma tumau pea le manaʻoga.O le mea lea ua fa'ailoa mai ai o le SITRAK, ose fa'ailoga i totonu o loli mamafa i totonu o le atunu'u, ua ausia se oso maualuga mai le suiga tele i suiga fa'atatau.I le lumanaʻi, SINOTRUK o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia lona tulaga faʻapitoa faʻapitoa i se auala atoa, faʻalauteleina taumafaiga e faʻalautele suiga ma faʻaleleia, ma tuʻuina atu oloa sili atu ona lelei ma auaunaga mo tagata faʻatau.

O le mea na tupu na faʻasalalau e le 8 luga-laina faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau.E silia ma le 1.5 miliona tagata na molimauina le taimi mamalu o le SITRAK e ala i faasalalauga tuusao.

Fa'alauiloa i le lalolagi SINOTRUK's Intelligent Pure Electric Container Truck

I le aso 17 o Ianuari, o le 25 unmanned electric container howo truck, lea na suʻesuʻeina ma atinaʻe faʻatasi e SINOTRUK, Port of Tianjin ma TRUNK ma oʻo atu i le tulaga taʻutaʻua o le lalolagi o le faʻaogaina otometi, na faʻataunuʻuina ma le manuia le galuega muamua o vaʻa atoa i le Taulaga o. Tianjin, lea na faʻatūina se "Faʻataʻitaʻiga Saina" mo le faʻaleleia lelei o taulaga i le lalolagi.

O taʻavale na faʻaaogaina mo le faʻaogaina o le taʻavale eletise eletise muamua a le lalolagi na atiae uma ma tuʻuina atu e SINOTRUK, ma faʻavae i luga o le tulaga faʻapitoa o le faasologa o HOWO, o nei taʻavale na tuʻufaʻatasia ma tekinolosi faʻaonaponei a le lalolagi, e pei ole AI, Initaneti. o Taʻavale, faʻaogaina o ao, malosi fou ma mea fou, ma isi, ma faʻaalia le tele o gaosiga mo le taimi muamua i Saina.

O le fa'agaioiga manuia o le va'a atoa na fa'ailogaina ai le fa'atosina iloga muamua i le fa'aogaina tele o le ta'avale eletise a le SINOTRUK e leai ni ta'avale, lea na tu'uina atu ai se "Fula a Saina" mo le fa'aogaina o koneteina otometi i le lalolagi, ma saofagā ai le "Patamai Saina".


Taimi meli: Oke-11-2022
faatau nei